Home / tarotvedezvanje.com / Vedeževanje z nihalom

Vedeževanje z nihalom

ŽELITE VEDETI KAJ VEČ O NIHALU?

vedeževanje nihalo
vedeževanje nihalo

Delo z nihalom je oblika komunikacije z našo podzavestjo. Za uspešno delo z nihalom je potrebno popolnoma odmisliti lastne želje in pričakovanja. V kolikor nam to ne uspe, nihalo dela v skladu z našimi »ukazi« in željami, čeprav je pravilen odgovor v resnici popolnoma drugačen. Past dela z nihalom je torej ta, da dobimo takšne odgovore, kot jih pričakujemo.

Za uspešno delo z nihalom je potrebno preiti v brezčutno stanje, imenovano alfa stanje. Potrebno se je umiriti, izklopiti um, odvreči vse predsodke, sovraštvo, lastne probleme. Le tako bomo uspešno vzpostavili stik s svojo podzavestjo in aktivirali energijo oz. se spremenili v prevodnik energije, ki je del nečesa večjega, kot smo mi sami. Le če bo naš kanal čist in brez ovir, bodo odgovori nihala pravi in odsev tiste energije v kateri so zbrane vse informacije o dogodkih, ljudeh in stvareh, ki so del tega ogromnega energetskega polja – univerzalne energije.

Pri svojem delu uporabljam nihalo Izis, katerega oblika izhaja iz Egipta. Ime je dobilo po boginji Izidi. Oddaja in sprejema vse energetske frekvence, prenaša mi močnejše energije, res pa je, da zahteva več moje energije. Je simbol križa in izžareva belo barvo.
Moj prvi stik z energijami, ki jih prenaša nihalo je bil zlat prstan, obešen na košček sukanca. Presenetljivo pa so bili odgovori zelo natančni, in sicer vse dotlej, dokler si nisem (to vem danes) ustvarila blokade s svojim strahom. Ko sem bolj intenzivno pričela delati s kartami, sem se vrnila tudi k nihalu, sprva je bilo to kapljično, sedaj pa sem »poročena« z Izisom. Bila je ljubezen na prvi pogled in najini energiji sta se ujeli. Čeprav zahteva več energije, mi tudi sam prinaša močnejše energije in s tem jasnejše odgovore.

Pri vedeževanju ga uporabljam takrat, ko začutim potrebo po potrditvi tistega, kar je razvidno že iz kart ali ob vprašanjih za zdravje, kjer mi nihalo v kombinaciji z rozeto daje zelo natančne in točne odgovore. Uporabim ga tudi takrat, ko iščem zelo jasne odgovore (da ali ne) na jasno zastavljena vprašanja. Ne gre za to, da ne bi zaupala svoji intuiciji, temveč želim svoje delo opraviti korektno in kvalitetno. Zato uporabim vsako pomoč, ki mi je dostopna in vse energije, ki mi pomagajo, da lahko spraševalcu povem korekten in točen odgovor.

Pokličite nas 090 75 76

Check Also

Zakaj vedeževanje preko interneta?

Že primitivna ljudstva so se vedno znova zanimala za prihodnost. Ljudje smo radovedna bitja, ki ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews