Home / VEDEŽEVANJE S SISTEMOM POLAGANJA KART V KRIŽ

VEDEŽEVANJE S SISTEMOM POLAGANJA KART V KRIŽ

VEDEŽEVANJE S SISTEMOM POLAGANJA KART V KRIŽ

Zelo znan in priljubljen način polaganja kart, ki ga uporabljajo mnoge vedeževalke in jasnovidke. Vedeževanje s tem sistemom je enostavno in natančno.

Izgleda približno takole:
Karte iz tega sistema nakazujejo tudi preteklost in kaj lahko pričakujete, da se bo dogajalo v prihodnosti. Zakonitosti, kako priti do najnatančnejšega odgovora, pa so povsem enake kot pri prvem načinu polaganja kart. Poslušajte sugestije intuicije, ki se samodejno oglašajo in vaši odgovori bojo tako neverjetno natančni.

Polaganje kart v križ

Karta na poziciji 3 kaže bližnjo preteklost – do enega meseca.
Karte na pozicijah 1, 4 in 5 se vežejo na sedanjost s tem, da pozicija 1 predstavlja problem, 4 realna pričakovanja v povezavi s problemom, pozicija 5 pa napoveduje potek dogodkov.
Karta na poziciji 2 napoveduje bližnjo prihodnost do enega meseca.

Vedeževanje s ciganskimi karta je eno najpreprostejših in kompleksnih načinov prerokovanja. Vendar je vedeževanje mnogo več, kot poznavanje kart in načinov polaganja. Prerokovanje zahteva celega človeka – to pomeni, harmonije telesa, duše in duha. Prerokovanje, tako kot druge duhovne sfere zahteva psihično in fizično popolnoma zdravega človeka. Telesno in duševno šibkim in nestabilnim osebam se to področje odsvetuje.

Ni vsaka oseba dobra vedeževalka, ki si je sposobna plačati reklamni oglas v reviji ali časopisu za vedeževanje in prerokovanje. Preden se odločite h kateri vedeževalki se boste odpravili po nasvet za vedeževanje izjemno pomembnih življenjskih vprašanj, kot so vedeževanje ljubezen, vedeževanje denar, vedeževanje posel, vedeževanje zdravje, vedeževanje loto števila ipd. si oglejte reference vaše izbrane vedeževalke.

Za vedeževanje oziroma nasvet, smo dosegljivi na telefonski številki 090 30 47

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews