Home / ciganske karte / Karta “zvestoba” in Karta “hrepenenje”

Karta “zvestoba” in Karta “hrepenenje”

karta ZVESTOBA10. karta ZVESTOBA

Nobenega dvoma ni, da je karta zvestobe zelo pozitivna karta, vsi se je razveselimo, kadar se pojavi v odprti kombinaciji kart.

Kaže na spokojnost, umirjenost in duševni mir tistega, ki mu prerokujemo. Karte, kise odprejo poleg, pa kažejo, katero področje življenja nam prinaša duševni mir in srečo ter ali gre za čustveno ali poslovno plat.

Umirjeni odnosi niso pomembni le v krogu tistih, ki jih imamo najraje, temveč tudi v službi, saj urejeni odnosi pripomorejo k medsebojnemu zaupanju in s tem tudi k bolj učinkovitemu in uspešnemu delu. Tako tudi ne prihaja do neprijetnih situacij, ki jih nihče ne želi, a so žal v današnjem poslovnem svetu vse pogostejše.

Če primerjamo karti zvestobe in presenečenja, moramo ugotoviti, da je trajnost stanja, ki ga napoveduje karta zvestobe mnogo daljša od tistega, ki ga napoveduje karta presenečenja.

Število, ki predstavlja karto zvestobe je 26. Opozarja na neiskrenost tistih, ki so v naši bližini, in kaže na trenutek, ko spoznamo, kdo je naš pravi prijatelj in kdo ne.

karta HREPENENJE11. karta HREPENENJE

Karta predstavlja osebo, ki zamišljeno in nekoliko zaskrbljeno zre v prihodnost. Njeno trenutno življenje simbolizira eno samo razmišljanje in ujetost v začarani krog, iz katerega pa ne zna izstopiti. Lahko bi celo trdili, da oseba, ki ji vedežujemo, živi v sanjskem svetu velikih razmišljanj, novih neuresničljivih načrtov in hrepenenj. Z eno samo željo, da bi se vse skušaj uresničilo samo po sebi. Pot uresničitve pa je težka, trda, polna odrekanj, pa tudi trpljenja.

Osebe, katerim se odpre ta karta, so zelo spremenljivega razpoloženja. Če so še v tem trenutku polni delovne vneme, oddajajo samo pozitivno energijo in so polni pozitivnih misli, že v naslednjem trenutku pa jih prešine zla misel, njeno razpoloženje pa bo ravno nasprotno od prej opisanega. V duši so te zelo negotove in nestabilne osebe, tudi razdvojene.

Karta sama je po predznaku nevtralna. V katero smer gre razlaga kombinacije kart, pa je odvisno predvsem od kart, ki se odprejo poleg nje. Ko se ta karta odpre osebi, ki ji vedežujemo, vam svetujem, da nikar ne skoparite z prijaznimi in vzpodbudnimi besedami za naprej. Oseba, ki je psihično nestabilna potrebuje vzpodbudo. Kasneje vam bo za to izjemno hvaležna. Karto simbolizira število ti, Kaže pa na to da je oseba, ki se ji karta hrepenenje odpre, lačna pozornosti, ljubezni in da je zelo ranljivih čustev.

 

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews