Home / ciganske karte / Karta “vdova” in Karta “upanje”

Karta “vdova” in Karta “upanje”

karta VDOVA12. karta VDOVA

Karta predstavlja starejšo žensko, ki je lahko tudi vdova ali mati ali žena. Njen pomen je težko določljiv. Odvisno od tega, v kakšni kombinaciji kart se znajde. Izkušnje pa kot kaže gorijo, da je njen pomen večkrat negativen, kakor pozitiven.

Karta v pozitivnem smislu kaže na zrelost osebe in dozorelost situacije, v kateri se je znašla. Mnogi pa v tej karti vidijo negotovo in črno prihodnost, kar pa se v določenih primerih izkaže za resnično. Karta namreč tudi opozarja pred osebami, ki bi utegnile prekrižati načrte, ki se jih je oseba, ki ji gledate v prihodnost, namenila uresničiti.

Karta simbolizira število osem. Tudi to število je težko razumljivo, Kaže na zunanjo hladnost, kar pa je v nasprotju z dejanskimi občutki osebe.

karta UPANJE13. karta UPANJE

Karta napoveduje obdobje zatišja. To je lahko tudi zatišje pred viharjem. A nikar ne pozabite, da tudi za vsakim dežjem posije sonce. Velja pa tudi obratno.

Oseba, ki ji prerokujemo, je polna želja in načrtov. Glede na to, da se ji je v kombinaciji kart odprla karta upanja, kaže na to, da ostaja realna možnost uresničitve in realizacije, če se le niso poleg v kombinaciji odprle kakšne zelo črne in negativne karte, kar pa morate, žal, presoditi sami.

Karta pa kaže na zdravstvene težave povezane z naslednjimi organi: ledvice, žolčnik in prebavila.

Simbolizira jo število 16, ki ni najbolj pozitivno. Osebo, ki ji prerokujete, bi utegnile prevzeti kakšne črne misli, ki pa jih mora čim prej odgnati. Ker pa karta upanja napoveduje uresničitve želja, ji bo to tudi zlahka uspelo.

 

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews