Home / ciganske karte / Karta “težave” in Karta “ljubimec”

Karta “težave” in Karta “ljubimec”

karta težave

karta TEŽAVE:

Brez ugibanja in na prvi na lahko zagotovo trdimo, da je karta negativna. Že en sam pogled nanjo nas v to nedvomno prepriča.

Karta napoveduje prepir, težave, ki pa se jim bo oseba, ki ji vedežujemo, izjemno težko izognila. Kaže tudi na psihično preobremenjenost, ki je posledica aktivnosti, neprijetni zapletov in situacij, ki nas vodijo po poti do uresničitve cilja. Pot pa je vse prej kot lahka. Do konca poti uspe priti le najboljšim strategom in načrtovalcem.

Karta pa napoveduje tudi zdravstvene težave, povezane z živčnim sistemom in občutljivostjo le tega.

Karto simbolizira število 17, ki je pozitivno. Kaže na trdo prislužen uspeh, ki priden postopoma in ne zlahka.

karta ljubimec

karta LJUBIMEC:

Če vedežujemo moškemu, potem karta ljubimca predstavlja njega.

Karta ljubimca simbolizira oz. poudarja močno željo po premoči, samozavest, celo trdnost in stabilnost. Njen pomen pa ni vedno tako zelo pozitiven, saj lahko pomeni in napoveduje tudi prepire in razdore med dvema osebama zaradi tretje. Načeloma je karta pozitivna, predstavlja moškega, ki je v neposredni povezavi z osebo, kateri vedežujemo ali pa predstavlja osebo, ki ji vedežujemo, če je le-ta moški.

Karta ljubimca ima v različni kombinaciji kart povsem različne pomene, ki so posredno ali neposredno povezani z življenjem kot celoto. Ne gre le za določena področja.

Karto ljubimca predstavlja število 11, ki je v svoji osnovi bolj negativno kot pozitivno. Kaže na težave predvsem na ljubezenskem področju.

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews