Home / ciganske karte / Karta “sreča” in Karta “darilo”

Karta “sreča” in Karta “darilo”

Karta SREČA:

karta srečaJe pozitivna karta. Predstavlja srečo, zadovoljstvo, splet srečnih naključij in močan pozitiven vpliv na osebo, ki se ji prerokuje. Karta vliva samozavest in novo moč osebi, ki se ji prerokuje, da lažje uresniči svoje sanje in pričakovanja.

Tudi s psihološkega vidika ima karta zelo dobrodelen vpliv, saj s svojo nevidno in neverjetno močjo omogoča celo uresničitve najbolj skritih želja in sanj. Malce neverjetno, a dostikrat se je že izkazalo, da resnično. Mogoče je celo, da bo oseba, ki ji vedežujemo, v določenem časovnem obdobju, dosegla večjo finančno korist ali uspeh, ni izključeno, da celo v igrah na srečo.

Karta sreče pa tudi označuje obdobje psihičnega miru in notranjega zadovoljstva osebe, ki ji gledamo v prihodnost. S tem tudi pozitivno vpliva na izboljšanje samo-podobe oziroma razmišljanje o samemu sebi. Slabo mnenje in nezaupanje samemu sebi nas dostikrat potisne v ozadje, zaradi tega je ta vpliv karte še toliko bolj pomemben.

Če je vprašanje povezano z uresničitvijo določenih ciljev, bo do tega prišlo, če se le v kombinaciji ne pojavi katera izmed najbolj »črnih« kart. Kar pa se praviloma zgodi zelo redko ali sploh ne.

Število 25 je tisto, na katero je uglašena karta sreče in dodatno potrjuje pozitiven pomen karte. Torej, tudi število 25 je pozitivno.

Karta DARILO:

karta dariloDarilo je nekaj najlepšega, kar se nam lahko zgodi, če je dano zares iz srca. To pa tisti, ki darilo prejme, navadno še preveč dobro začuti. Obdaritev pomeni mir in hkrati obeležuje pomembne življenjske trenutke, dogodke, ki jih spremljajo zelo intenzivna in pozitivna čustva. Karta darila po drugi strani pomeni tudi skrivnost, ki je tik pred tem, da ugleda luč sveta.

V primeru, da vedežujete bodoči mamici in se poleg otroka odpre karta darila, ji lahko sila natančno napoveste čas poroda, kajti zanjo je porod prihod novega življenja največje mogoče darilo, ki ga lahko prejme, povezano pa je tudi s skrivnostmi, posebej, če gre za prvega otroka.

Ker pa vse le ni vedno lepo, darila nekateri podarjajo z drugimi, neiskrenimi nameni, z drugačnimi cilji in imajo pred očmi nekaj povsem drugega kot to, da bodo nekoga razveselili, saj si želijo koristi zase. To povedo karte, ki se odprejo poleg, navadno je to karta neiskrenosti, ki jasno kaže na tak namen.

Pojem darila je tudi lahko izjemno širok. Nekomu darilo pomeni že prijazna beseda, nasmeh, drugim pa nekaj povsem drugega. Za nekoga je tako lahko prijeten klepet s prijatelji, znanci, izjemno čustveno doživetje, drugim pa se zdi neumno že takšno razmišljanje. Ljudje smo si različni in tudi zaradi tega je življenje tako zelo zanimivo.

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews