Home / ciganske karte / Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta sporočilo

karta SPOROČILO:

Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo uresničilo, v kolikor bodo to napovedale karte, ki se bodo odprle poleg karte sporočila. Karte pa bodo tudi povedale, ali bo sporočilo pozitivno ali ne.

Karta sporočila napoveduje tudi zdravstveno stanje in težave z ledvicami, jetri, žolčem in tudi mehurjem, torej z organi, ki so povezani s tekočinami.

Sporočilo simbolizira število 36, ki je eno izmed najsrečnejši števil in prinaša srečo na vseh področjih.

karta vdovec

karta VDOVEC:

Pomen karte vdovca je zelo soroden oz. podoben pomenu karte vdove. Vdova predstavlja žensko, vdovec moškega.

Karta vdovca torej predstavlja starejšo moško osebo z veliko življenjskimi izkušnjami, samozavesti, pozitivnih misli. Ponazarja tudi zrelost oz. dozorelost osebe ki ji prerokujemo oz. napovedujemo, če je moški.

To ni pozitivna karta, kajti prinaša tudi določeno mero težav, ki bodo popestrile življenje tistega, ki mu vedežujemo. Oseba se bo znašla pred življenjskimi preizkušnjami, ki pa ne bodo prinašale hitrih in enostavnih rešitev. Poti do njih bodo težke in zapletene.

Karto vdovca simbolizira število 4, ki kaže na vztrajnost, trmoglavost, pa tudi to, da je ljudi, ki se jim odpre karta vdovca, nemalokrat prav težko razumeti.

Check Also

Karta “težave” in Karta “ljubimec”

karta TEŽAVE: Brez ugibanja in na prvi na lahko zagotovo trdimo, da je karta negativna. ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews