Home / ciganske karte / Karta “sovražnik” in Karta “tat”

Karta “sovražnik” in Karta “tat”

karta sovražnik

karta SOVRAŽNIK:

Že takoj na začetku je potrebno poudariti, da je karta negativna in usmerja negativne energije, misli na nekoga drugega.

Kaže tudi na spremembe na slabše v življenju osebe, ki ji prerokujemo. Potrebno jo je opozoriti na prihajajoče težave.

Negativni vplivi pa se predvsem navezujejo na slabe medsebojne odnose v bližini s prijatelji, znanci, sodelavci ali sorodniki, Karta pa se navadno odpre tudi tistim osebam, ki so psihično nestabilne in hitro padejo pod vpliv drugih. Negativen vpliv te karte zmanjšajo lahko karte, ki se odprejo poleg, še posebej, če je med njimi karta Božjega očesa.

Karto sovražnika povezujemo s številom 7, ki predstavlja ravno pot k mejnim znanostim, okultizmu. Le da s karto sovražnika gre za odkrivanje temnih plati vedeževanja, astrologije in še česa. Pozornost in pazljivost ne bosta odveč.

karta tat

karta TAT:

Že samo to, da se ta karta odpre, da mnogi mislite, da bo konec sveta, da izhoda ni. Ime karte samo po sebi nakazuje težave, ki pa jih je vendar mogoče spreobrniti v prid tistega komur se vedežuje. Karta tatu ima negativen predznak, ne gre pa pozabiti tudi na dejstvo, da je dokončen pomen odvisen od kart, ki so se odprle zraven tatu, na levi in desni strani, kar je seveda odvisno tudi od načina polaganja kart.

Neposreden pomen te karte opozarja na težave, izdajo, pa ne le v finančnem smislu, pa tudi nezaupanje do drugih. Ne gre pa zanemariti težave pri komunikaciji z ljudmi ki bo vse prej kot iskrena.

Ta karta se pogosto odpre tistim, ki živijo v domišljiji in sanjah, ter svojih idej ne uspejo praktično nikoli uresničiti. Oseba, ki se ji karta tatu odpre, mora biti v določenem časovnem obdobju pozorna predvsem na svoje premoženjsko in finančno stanje, ker se ji napovedujejo tovrstne izgube ali izdaje. Hkrati pa se oseba, ki se ji odpre karta tatu, nahaja v pomembnem obdobju ugotavljanja pravih in nepravih prijateljev. Ni izključeno celo razočaranje na tem področju, to pa zaradi prevelikega zaupanja določeni osebam, ki tega niso bile vredne.

Na zdravstvenem področju, se mora oseba, ki ji prerokujemo, varovati predvsem skrajnih stresnih trenutkov, ker bi nanjo vplivali še slabše kot kadarkoli doslej. Karta napoveduje izjemno psihično nestabilnost.

Karto tatu zaznamuje število 30, ki pa je mnogo bolj pozitivno kakor osnovni pomen karte. To število kaže na avtoritativna in odločna dejanja, ki pa so v nastali situaciji izjemno potrebna. Odločitve naj ne bi bile hitre temveč preudarne in premišljene. Težava je v primerih, ko se odprto karto tatu rešuje z duhovno močjo.

Check Also

Karta “težave” in Karta “ljubimec”

karta TEŽAVE: Brez ugibanja in na prvi na lahko zagotovo trdimo, da je karta negativna. ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews