Home / ciganske karte / Karta “obisk” in Karta “nekaj denarja”

Karta “obisk” in Karta “nekaj denarja”

karta OBISK14. karta OBISK

Že samo ime karte pove, da karta napoveduje srečanje, ki pa vam bo ostalo še dolgo v spominu oziroma bo izjemnega pomena za osebo, ki jih napovedujemo prihodnost. Morda je pred njo celo pomembne sestanek. Narava srečanja ali sestanka je zelo raznovrstna in je določljiva s kartami, ki se odprejo poleg karte obiska in tudi od vprašanja samega.

Karta obiska v določenih primerih celo napoveduje rešitev spora, kompromis, neke vrste dogovor, v korist osebe, ki ji prerokujete. Za katero področje življenja gre, napovedujejo karte, ki se v kombinaciji kart še odprejo.

Karto simbolizira tudi število 33 in je srečno število. Prinaša uspeh, torej je povsem jasno, da bodo sprejete rešitve res uspešne in dolgotrajne.

karta NEKAJ DENARJA15. karta NEKAJ DENARJA

Po predznaku nevtralne karta, a vseeno bolj z negativnim kot pozitivnim prizvokom. Kaj nam natančno prinaša, pa navadno povedo karte, ki se odprejo poleg nje levo ali desno.

Tako karta lahko napoveduje manjše nepričakovane finančne izdatke. Hkrati pa tudi nakazuje ne najboljše razpoloženje osebe, ki ji prerokujemo, v povezavi z vprašanjem, ki ste ga zastavili. Slabo razpoloženje se kaže v živčnosti, razdražljivosti, tudi nestrpnosti.

Če si npr. postavimo vprašanje, kako bomo opravili določeno nalogo, posel, projekt in se nam odpre karta nekaj denarja, leta nedvoumno kaže na to, da bodo naleteli na nepričakovane težave, v finančnem ali organizacijskem smislu. Previdnost ne bo odveč. Pričakovanja se vsekakor ne bodo uresničila v enakem obsegu, kot smo načrtovali.

Karto tudi simbolizira število 35, ki pa je že samo sebi negativno, saj nam prinaša težave na finančnem in denarnem področju.

 

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews