Home / ciganske karte / Karta “nesreča”

Karta “nesreča”

karta NESREČA16. karta: NESREČA

Karta je že na pogled zelo črna in temna, kar že samo po sebi mnogim pove, da s seboj ne prinaša nič dobrega, pozitivnega. Nesreča kot takšna je tudi izjemno težko pozitivne narave, ne glede na to, da pogosto izrečemo pregovor: »Imel je srečo v nesreči!«. Zaradi tega ne preseneča, da nas karta opozarja na težave, na katere utegnemo naleteti pri določeni zadevi, o kateri sprašujemo. Lahko gre tudi za ljubezensko razmerje, razmerje in odnose v službi, finančno denarne zadeve ali pa za zdravje.

Karta nas opominja na ovire, težave na poti. Tudi večja pazljivost na cesti, v prometu, je povsem na mestu. V kolikor pa je pred vami pomemben razgovor, dogovor ali podpis pogodbe, se utegne zgoditi, da do tega dogodka sploh ne bo prišlo, ne glede na to, da je morda do sedaj zelo dobro kazalo.

Karta nesreče ne kaže le na materialne, ampak tudi čisto drugačne težave. Napoveduje recimo tudi razočaranje nad ljudmi, o katerih ste imeli izjemno pozitivno mnenje in od njih česa takega še v sanjah ne bi pričakovali. Kako intenzivne težave vas bodo doletele, je odvisno tudi od kart, ki se odprejo poleg v kombinaciji. Mogoče je tudi, da vas bo karta nesreče opozorila in da se boste pravilno in pravočasno odzvali ter da do težav sploh ne bo prišlo.

Karto zaznamuje število 17, ki prinaša tudi boj za življenje in uspeh. Kar na nek način ponazarja tudi karta sama, saj nas opozarja na težave ravno v naše poti k Olimpu.

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews