Home / ciganske karte / Karta “izguba” in Karta “poroka”

Karta “izguba” in Karta “poroka”

karta izguba

karta IZGUBA:

O njenem siceršnjem splošnem pomenu je neumno izgubljati preveč besed. Že samo ime pove, da napoveduje težave in probleme ter seveda takšne in drugačne izgube.

Poleg vseh ostalih pa nakazuje tudi izgube na čustvenem področju. Iz karte nesreče tudi lahko razberete, da je oseba, ki ji prerokujemo pred hudimi preizkušnjami in da prave rešitve, kako bo zadevo speljala do cilja, sploh še ne vidi. Iz tega lahko zaključite, da je oseba v zelo neprijetnem in tudi nezavidljivem položaju. Kako hude pa so te zagate, je odvisno tudi od kart, ki se odprejo poleg te karte.

V pomoč pri napovedih je lahko tudi ugotovite, da ljudje, ki se jim odpre karta izgube, zelo težko najdejo pravo pot v življenju tudi nasploh in ne le v določenih zelo občutljivih situacijah.

Karto označuje število 31, ki pa je tudi nesrečno, predstavlja nedružabne ljudi. V vseh okoli sebe vidijo svoje osebne nasprotnike.

karta poroka

karta POROKA:

Vsekakor je pozitivna. Kaže na povezanost med ljudmi. Dobesedno poroka pomeni partnerski odnos dveh, kaže na idilične družinski ali partnerski odnos, poln pozitivnih čustev z mirom in harmonijo.

Karta poroke ne predstavlja le tega, da se bosta dve osebi poročili, torej ne kaže le na znameniti poročni obred, njen pomen je bolj dolgoročen, saj predstavlja srečo in zadovoljstvo tistih dveh, ki sta se odločila za skupno pot, ki pa je lahko uspešna, polna toplih ljubezenskih in ostalih čustev tudi brez poročne slovesnosti.

Karta poroke pa se lahko odpre tudi pri drugih vprašanjih, ne zgolj tistih, ki so povezana z ljubeznijo in partnerskimi odnosi. V povezavi z vprašanjem o razmerah s službi, osebi, ki ji prerokujemo, lahko nedvomno zatrdite, da bodo odnosi med zaposlenimi oziroma sodelavci dobri in pošteni, da ne bo prišlo do t.i. »metanja polen pod noge« ipd.

Kako intenzivno in dejansko dobri odnosi pa so med partnerji, prijatelji, sodelavci, povedo tudi karte, ki se odprejo poleg. Kakšna izjemno negativna karta tudi kaže na nevarnost težav, ki pa so vedno rešljive.

Karto označuje število 13. Mnogi imajo s številom 13 dobre, mnogi slabe izkušnje. Vsekakor pa to število napoveduje spremembe, kar odločitev za skupno pot dveh prav gotovo je.

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews