Home / ciganske karte / Karta “pismo” in Karta “presenečenje”

Karta “pismo” in Karta “presenečenje”

karta pismo8. karta PISMO

Je nevtralna karta in nakazuje načeloma pisno obliko komuniciranja, niso pa izključene tudi druge oblike, kot npr. pogovori preko telefona ali osebno. Po drugi strani pa karta pisma napoveduje, da bo eventualno pričakovano sporočilo prišlo v načrtovanem času.

Glede na karta poleg pa lahko okvirno napoveste tudi vsebino sporočila. Če bo poleg odprta karta ljubezni, sreče, prijateljstva, bo šlo za komunikacijo na čustvenem področju življenja, če pa se bo poleg odprla karta oficirja ali sodnika, pa za sporočilo s povsem uradno vsebino, povezano s službo ali financami.

Kadar pa se poleg odpre karta duhovnika, gre za zelo skrivnostno sporočilo, katerega vsebina bo zaupana prav osebi, ki ji prerokujemo. Torej tudi vam, v kolikor sami sebi kukate v prihodnost.

Potem morate glede na karte poleg presoditi tudi, ali gre za pozitivno ali negativno vsebino. V kolikor so okrog karte pisma odprte le pozitivne karte, ni težko ugotoviti, da bo tudi sporočilo pozitivno.

Če pa se pojavi karta neiskrenosti, sovražnika, tatu … potem velja resno razmisliti, če vsebina vendar ne bo malce neprijetna za osebo, kateri prerokujete.

 

karta PRESENEČENJE9. karta PRESENEČENJE

Je pozitivna karta. Mnogi jo imenujejo tudi karta izredne, nepričakovane sreče. Kot že samo ime karte pove, karta napoveduje nepredvidljive dogodke in pripetljaje, ki so lahko tako pozitivni kot tudi negativni.

Karta tako napoveduje nepričakovane dogodke, ki se zgodijo v zelo kratkem času in so navadno tudi zelo kratkotrajni. Kakšen pa bo dolgoročen razplet dogodkov, bodo pojasnile karte, ki se odprejo va nadaljevanju.

Ta karta ne glede na to simbolizira srečo ter srečen razplet dogodkov. Napoveduje tudi uspeh pri igrah na srečo. Tisti, katerim se karta odpre, so samozavestni ljudje, ljudje z zadostno mero zaupanja vase ter tudi spoštovanja do drugih.

Igre na srečo ponazarja kombinacija s kartami denarja in sreče, kadar se nahaja poleg karte presenečenja. Kadar pa se poleg karte presenečenja odpre karta veselja, ljubezni, lahko iz kart razberemo nepričakovano poznanstvo oz. ljubezen na prvi pogled.

Karto ponazarja število 12 in kaže na intuitivne odločitve, ki vodijo v pravo smer. Zato so ravno nepričakovani dogodki tisti, ki popestrijo in obogatijo življenje vsakega posameznika.

Karto pisma pomembno zaznamuje tudi število 27, ki je sicer srečno število.Kaže na spoštovanje do vas tistih, s katerimi boste imeli opravka.

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews