Home / ciganske karte / Karta “hiša” in Karta “veselje”

Karta “hiša” in Karta “veselje”

karta hiša6. karta HIŠA

Je prav tako zelo pozitivna karta, simbolizira dom in trdnost. V kolikor se tudi poleg nje odprejo svetle, pozitivne karte, je pred vami ustaljeno, trdno in umirjeno obdobje. Enako vzdušje pa lahko pričakjete tudi v družinskem oz. domačem okolju.

Če prerokujete drugim in se odpre ta karta na zastavljeno vprašanje, boste prav gotovo lahko napovedali pozitiven razplet ali razrešitev. Odvisno seveda, a kaj se nanaša vprašanje.

Karta hiše napoveduje tudi preurejanje doma, lahko selitev ali karkoli drugega, kar je povezano z nečim pozitivnem in prijetnim tet je v neposredni povezavi z domom, družino, stanovanjem.

Karto hiše simbolizira število 34 in je pozitivno ter srečno, tudi pri finančnih odločitvah, ki pa so pri ustvarjanju doma velikokrat tudi izjemnega pomena.

karta VESELJE7. karta VESELJE

Je pozitivna karta. Predstavlja srečo dveh in simbolizira trdno in iskreno prijateljstvo. Hkrati pa ob odprti karti veselja lahko upate na družabne dni v prihodnje.

Karta veselja vam tudi napoveduje sklepanje novih prijateljstev, poznanstev. Ni pa niti izključeno, da se bodo prijateljstva razvila v prav prijetna ljubezenska razmerja, v kolikor se poleg karte veselja odpre karta ljubezni, zaupanja..

Kaj od naštetega boste napovedali, vam bodo narekovale karte, ki se odprejo poleg. Če se odpre uradna karta sodnika ali oficirja, gre za poznanstva na poslovnem področju. Če pa se odprejo karte ljubezni, ljubimec, ljubica, hiša, pa boste spoznali novega znanca, prijatelja ali celo življenjskega sopotnika.

Število, ki karto označuje je 22, kar pomeni, da se morate paziti le neiskrenih in maščevalnih ljudi.

 

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews