Home / ciganske karte / Karta “velik denar”

Karta “velik denar”

denarJe zelo pozitivna karta, Že sam pogled nanjo nas razveseli, saj predstavlja skrinjo z denarjem, zaklad. Napoveuje pa nam različne pozitivne razzplete dogodkov, ki pa niso vezani zgolj na finančen zadeve in poslovne odločitve. Tako vam karta velikega denarja napoveduje tudi zelo prietne in bogate trenutke na osebnem in čustvenem življenju, saj simbolizira zaklad. Ne gre pa pozabiti, da se uresničitev zastavljenih ciljev ali želja zgodi zelo hitro. Pri odprtju te karte na direktno vprašanje je odgovor pozitiven.

Ko se vam odpre karta velikega denarja v kombinaciji z drugimi, so pred vami uspehi. Glede na ostale karte, ki se odprejo poleg, pa lahko določite področje življenja, v katerem boste najuspešnejši.

Ta karta ob ustreznih kartah poleg, napoveduje tudi dobitek na loteriji, ki si ga vsi želimo. A vendar tega ne zaključite prehitro. Poleg karte velikega denarja morate opaziti tudi karto presenečenja, sreče, upanja.

 

Karto velikega denarja simbolizira število 32, ki je srečno število in kaže na to, da morate uveljaviti predvsem in samo svoje mnenje.

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews