Home / ciganske karte / Karta “smrt”

Karta “smrt”

karta smrtiNa prvi pogled zastrašujoča karta. Smrti se že po naravi bojimo. Zato ne bodite presenečeni, e boste kdaj obračali karte drugim in se bo obrnila ta karta, ter boste opazili povsem prestrašeno in zaskrbljeno osebo nasproti sebe. Pogosto se tudi zgodi, da takoj vprašajo, kdo bo pa umrl ali kaj pa se bo zgodilo strašnega.

Težko bi opredelili njen predznak, ker je neposredno odvisen ravno od kart, ki se odprejo poleg, in tudi od vprašanja, ki si ga postavimo. Velja pa , da karta smrti napoveduje velike spremembe, preobrate. Na nek način začetek ali konec nečesa, odvisno pač od vprašanj samega. V katero smer, pozitivno, ali negativno pa se bo sprememba dogodila, je odvisno od kart, ki se odprejo zraven karte smrti.

Največkrat pa karta smrti napoveduje spremembo na službenem področju z izgubo ali zamenjavo službe, izgubo ljubljene osebe v čustvenem smislu oz. konec ljubezenskega razmerja ali pa seveda začetek novega. Če se ob karti smeti odpreta še karta ljubezni in presenečenja, pa se vam obeta povsem nepričakovana nova ljubezen, lahko bi jo celo imenovali ljubezen na prvi pogled.

Na zdravstvenem področju karta smrti prav tako kaže na preobrat, na bolje ali slabše. Redko pa pomeni tudi konec življenja, smrt, ki je lahko posledica nesreče, bolezni. Karte nesreče ali bolezni se mora v tem primeru odpreti levo od karte smrti. Potrebno pa je biti pozoren tudi na desno stran. V kartah se takšne kombinacije pojavijo tudi v primerih, ko gre za smrt v daljnem sorodstvu ali poznanstvu, zato ne gre sklepati, da vam bodo umrli vaši najbližji. Pri napovedovanju takšnih dogodkov bodite zelo pozorni in svoje videnje morda raje zadržite zase, vsaj v začetnem obdobju svojega vedeževanja.

 

Karto smrti pa spremlja pozitivno število 19, ki napoveduje srečne razplete poslovnih in čustvenih dogodkov.

Enhanced by Zemanta

Check Also

Karta “sporočilo” in Karta “vdovec”

karta SPOROČILO: Ste v pričakovanju sporočila, novice, vesti, telefonskega klica, pisma? Vaše pričakovanje se bo ...

tarotvedezevanje
Rated 4.9/5 based on 125 reviews